Krögare Heidi Sölter
Född i Norge och uppvuxen på västkusten, älskar livets goda och hoppas kunna göra så att just Ni får en fin upplevelse hos oss här på Heda Golfkrog med golf, mat och vacker natur. 

På eventuell ledig tid så hägrar golf, dykning, motorcyklar och snowboard:)
 

Med på bilden är vår maskot och krögarhund Junior alias Jupiter alias Shaggy Sheppherds Emil, han var med oss varje dag fram tills sommaren 2013 och blev 14 år och 72 dagar, älskad och otroligt saknad <3

David Demmer

Västkustbo som flyttat till inlandet och  arbetar på Töreboda Gummiverkstad samt extra här som kock. Golf, dykning och motorcyklar hägrar på eventuell ledig tid och lagar underbar mat övrig tid:) Vi har arbetat tillsammans sedan 2001.

Lisa Molander

Började sommarjobba här 2016. En go o glad tjej med fart o fläkt som växt upp på golfbanan kan man nästan säga då hennes pappa varit pro på banan. Hon hjälper oss med allt från stugstädning till bakning. Vintertid pluggar hon Ekonomi o tränar gärna.

Kristin Jonsson

Började arbeta oss 2006 på dåvarande Bistro Corner i Töreboda och även senare även lite på Norrqvarn. Det har varit allt från kök till servis och bar. Glad och spontan tjej med bus i ögat.
På fritiden är det hästar, barn o hålla formen som gäller. Full fart från morgon till kväll, 
 

Isabell Ström 

Började hos oss 2017 och hjälper till med det mesta, bl.a bak och diskplock.
Läser på Tekniklinjen på Vadsbo Gymnasiet i Mariestad. På fritiden spelar hon innebandy och umgås mycket med vänner och familj. Hon älskar hundar, baka och laga mat. Tror minsann hon är på rätt ställe :)
 

Erica Cseplö

Kommer att hjälpa oss mitt i högsommar´n, hon älskar att resa, träna, fjäll, natur och mat. Läser till lärare och bor normalt mitt i Sverige (Östersund. Hos oss kommer hon att göra det mesta som alla gör i vårt goa gäng, allt från kaffekokning till stugstäd:) 

Ulla Elmsåker

Kommer även i år hoppa in vid behov vilket vi är jätteglada för, en glad arbetskamrat som numer även är tågvärdinna när hon inte hjälper oss. Här är det inga ledsamheter och städning tycker hon är väldigt kul. På fritiden åker hon gärna motorcykel och duttar om sin trädgård.